вверх  обратно

Борис Малецкий и Валерий Кондратьев о жеребьевке Лиги ВТБ

13.08.2010

Борис Малецький, віце-президент БК «Азовмаш»:
- Жеребкування групового етапу проводив президент ФБУ Олександр Волков, який зробив все, щоб порадувати нас і БК «Дніпро» (сміється). У цьогорічній Єдиній Лізі ВТБ ми розраховуємо лише на перемогу. Ми повинні довести Росії, що вона йде слідом за нами.
 
Валерій Кондратьєв, президент БК «Дніпро»:
- Для нас дуже престижно брати участь у цьому турнірі. Жеребкування було досить цікавим. Олександр Анатолійович зробив гідний вибір – ми потрапили в одну груп з такими відомими і, я б сказав, легендарними клубами як ЦСКА, УНІКС, «Летувос Рітас», а також білоруським «Мінськом-2006» і фінською «Хонкою». Думаю, матчі будуть цікавими, ми напружено готуватимемося до них, щоб показати і рівень своєї команди, і рівень Суперліги в Єдиній Лізі ВТБ. Враховуючи участь у цьому турнірі, ми здійснимо поповнення складу команди. В принципі, вже маємо певні напрацювання у цьому напрямку, ведемо переговори з окремими гравцями. Всі матчі Єдиної Ліги ВТБ будемо проводити в Палаці спорту «Метеор», який представники Ліги, що раніше відвідали Дніпропетровськ, назвали одним із кращих залів на пострадянському просторі.

ukrbasket

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.