вверх  обратно

Чемпионат Европы. (U-16). Сборная Украины вышла в полуфинал

13.08.2010

Кадетська чоловіча збірна України (U 16) вийшла до півфіналу чемпіонату Європи (Дивізіон «В»), здобувши сьогодні вкрай важливу перемогу над командою Чехії з рахунком 67:65 (20:18, 17:22, 15:14, 15:11).

Відпустивши суперника у стартові п’ять хвилин на десять очок, збірна України завдяки активності Данила Зуйкова, котрого підтримали партнери, зуміла не лише відіграти відставання, а й вийти вперед до кінця чверті – 20:18. Протягом наступних десяти хвилин чехи знову перехопили ініціативу, однак втілили її лише у +3 перед великою перервою – 37:40.

У третій чверті (15:14 на користь України) команди ніби взяли паузу перед заключним, вирішальним, відрізком гри. Вже на старті четвертої десятихвилинки, яка стала малорезультативною, проте по-справжньому бойовою, Станіслав Кудря влучним триочковим кидком вивів свою команду вперед, Крістіан Луговцов збільшив перевагу України із середньої дистанції, однак чеські баскетболісти знову відновили паритет. Так повторювалося неодноразово, аж поки на останніх секундах все той же Луговцов за рахунку 65:65 не поставив ефектну крапку в матчі та не вивів збірну України до півфіналу.

Найрезультативнішими гравцями у складі збірної України стали Володимир Герун, в активі якого 18 очок, 7 підбирань і 4 перехоплення, та Крістіан Луговцов, якому підкорився дабл-дабл: 18 очок + 14 підбирань. Данило Зуйков записав на свій рахунок 16 очок, 4 підбирання та 4 передачі.

Свою наступну гру із переможцем групи «F» українці проведуть 14 серпня.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.