вверх  обратно

Евробаскет-2011. Квалификационный раунд. 4-й тур. Группа В. Украина - Венгрия (после матча)

12.08.2010

Адам Ханга, гравець національної збірної Угорщини:
Ми провели важкий поєдинок, намагаючись уповільнити гру України в нападі. Це спрацювало в першій половині матчу, але у другій – ні, що й стало причиною нашої поразки.

Браніслав Джуніч, головний тренер національної збірної Угорщини:
Вітаю команду України з перемогою. Ця гра показала, що господарі на даний момент трохи сильніші. Я також радий бачити, що моя молода команда має чудову перспективу в майбутньому. В першій половині гри ми краще йшли у проходи, що дозволило нам реалізувати декілька кидків з периметра. У другій половині ми припинили це робити, а також не зуміли зупинити українських «великих» у захисті, й це коштувало нам перемоги.

Максим Пустозвонов, гравець національної збірної України:
Ця гра була дуже важливою для нас у психологічному плані. Після двох поразок ми опинилися у скрутній ситуації. Всі хлопці перебували у пригніченому настрої. Сьогодні ж підтримка львівських уболівальників нам дуже допомогла, вона нас чудово підтримали.

Віталій Черній, головний тренер національної збірної України:
Краще погано виграти, ніж красиво програти. Наше становище після двох програшів до цього зобов'язувало. Сьогодні хлопці показали, що вміють грати. Дуже приємно, що під ревіння трибун вони  повністю віддали свої сили.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.