вверх  обратно

"Днепр-Азот" начинает подготовку к новому сезону

6.08.2010

Президент БК «ДніпроАзот» Григорій Потуремець розповів про плани, пов'язані з підготовкою та комплектацією команди, яка 4 серпня розпочала перший етап навчально-тренувального збору:
 
- Клуб розпочав навчально-тренувальний збір на базі підприємства. Основа тренується у такому складі: Станіслав Сокур, Олександр Неруш, Григорій Хижняк, Олексій Чигринов, Юрій Лохманчук, Володимир Абдрахманов, Олександр Берхін, Станіслав Дикий і Дмитро Рихальський, плюс – 12 гравців дублюючого складу.
 
- Дублюючий склад змінився, порівняно з минулим сезоном?
- Так, змінився. Це пов’язано, в першу чергу, з віком гравців.
 
- Тренером залишився Ігор Чигринов?
- Так. Ігор Чигринов продовжує очолювати команду.
 
- Коли розпочалися збори, і скільки вони триватимуть?
- Збори, що розпочалися у Дніпродзержинську 4 серпня, триватимуть до 15 серпня. Потім, з 18 по 30 серпня, ми перебуватимемо в Євпаторії, де головну увагу приділимо кидковим тренуванням і тактичним заняттям. Зараз же тренування переважно спрямовані на загально-фізичну підготовку.
 
- Програма підготовки до нового сезону передбачає участь у товариських турнірах?
- Так, протягом 4-6 вересня ми візьмемо участь у Меморіалі В’ячеслава Гаврилова в Запоріжжі. Потім запланований виїзд до Литви на 8-9 днів, де ми також проведемо ряд спарингів. З 17 по 19 вересня плануємо взяти участь у турнірі в Миколаєві.
 
- Чи плануєте подальше посилення складу? Клуб веде переговори з потенційними кандидатами?
- Так, ми плануємо підсилити легіонерами позиції першого, третього та п’ятого номерів.
 
- Кандидатури потенційних новачків вже визначено?
- Група гравців, які можуть посилити нашу команду, прибуде на другий збір і візьме участь у товариських іграх. З них ми оберемо трьох баскетболістів. Тож назвати конкретні прізвища поки що я не можу.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.