вверх  обратно

Алексей Печеров: "У нас есть общая цель, к которой мы идем"

2.08.2010

- Олексію, як ти наразі оцінюєш власну фізичну форму?
- Зараз я знаходжуся в хорошій формі. Я професіонал, знаю, що мені потрібно, аби бути у формі, і саме над цим я останнім часом і працював, перебуваючи у США. Я вже влився в колектив, з цим узагалі жодних проблем, адже всіх гравців я знаю, знаю тренерський штаб, а вони, відповідно, знають мене. Наразі нам потрібно деякий час потренуватися разом, награти схеми та зв’язки, відчути один одного. Все це відбувається під час тренувального процесу, гадаю, цей процес триватиме й під час офіційних ігор, адже відбірний цикл триватиме майже місяць.

- Встиг вивчити комбінації, які грає команда, адже ти приєднався до колективу одним з останніх?
- В цілому, так. Я з командою тренуюся вже три дні, тож за цей час встиг дещо вивчити. Нічого надскладного ми не граємо, навпаки, намагаємося грати якомога простіше. Загалом, скрізь грають в однаковий баскетбол, використовують схожі комбінації, розрізняються лише назви.

- Маєш чітке уявлення, чого від тебе вимагає Віталій Черній?
- Тренер хоче, щоб ми грали у швидкий баскетбол, в атакуючий баскетбол – щоб м’яч швидко переходив середину поля, що дуже важливо для нашої команди. Чим швидше ми перейдемо половину поля, тим більше часу буде для наших «маленьких» на побудову атаки. При цьому, ключове завдання – не втрачати м’яч і не приймати поспішних рішень. Поспішні рішення призводять до втрат, легких очок для суперника.
Наразі у нас є молодість, бажання та спільна мета, до якої ми прямуємо. У нас є й досвідчені гравці: Сергій Ліщук, я, і ми будемо робити все, аби допомагати нашим менш досвідченим партнерам для досягнення спільної мети.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.