вверх  обратно

"Говерла" создаёт фан-клуб команды

27.07.2010

Всім бажаючим стати активними учасниками фан-клубу "Говерла" необхідно вислати на адресу goverlafun@i.ua заявку, яка повинна містити наступну інформацію :

1. Прізвище Ім'я По-батькові,
2. Рік народження,
3. Номер мобільного телефону (за бажанням).


Метою створення фан-клубу є організація співпраці між клубом та його найпалкішими вболівальниками, сприяння розвитку фанатського руху, планування спільних акцій, спілкування вболівальників клубу з гравцями та тренерами команди, інше.

Наприкінці серпня, уже в оновленому залі Манежу коледжу фізичного виховання відбудуться перші збори фан-клубу БК “Говерла”, для з'ясування та вирішення всіх організаційних моментів, щодо його діяльності.

Свої пропозиції щодо вибору найменування фан-клубу, планування його майбутніх акцій, створення інтернет сайту, а також будь-які інші пропозиції, Ви можете надсилати на адресу goverlafun@i.ua .

БК "Говерла"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.