вверх  обратно

Кирилл Натяжко возглавил рейтинг игроков NCAA

25.07.2010
Авторитетний журнал «Sports Illustrated» уважно слідкував за молодіжним Чемпіонатом Європи, за підсумками якого оприлюднив рейтинг гравців NCAA, котрі брали участь у цьому турнірі.

Цілком заслужено топ-20 очолив центровий збірної України Кирило Натяжко. Нагадаємо, що наша збірна продемонструвала в Хорватії яскраву гру, посівши восьме місце, а Кирило Натяжко за підсумками турніру став четвертим у суперечці бомбардирів, набираючи 17.2 очка за гру. Крім того, він – перший за кількістю двоочкових спроб (11.3) та третій на за підбираннями (8.4).

Сам гравець у блозі на баскетбольному дайджесті basket-ball.com.ua, де йому можна задавати запитання, поділився враженнями від Чемпіонату Європи:

«…Я вважаю, 8-е місце не можна назвати великим успіхом, але й не можна говорити про провал нашої команди. Ми почали з дуже впевненої перемоги над латишами, і це сильно допомогло, як кажуть, як стартуєш, так і їдеш. Потім – програш грекам і перемога над чехами. Завдання-мінімум ми вже виконали. Хлопці відчули розкутість, вже більш-менш притерлися один до одного, і ми виграли ще дві дуже важкі гри проти Чорногорії та Сербії. Миттєво забронювали собі друге місце в групі і вихід у 8-ку…

…Всі були заряджені на Францію. Настрій був божевільний, перед грою всі тільки й говорили, що можна потрапити в історію та ще поборотися за медалі. Перша атака з Францією – Саша Оснач забиває зверху з фолом, але потім почалося таке, що я ще, напевно, довго не побачу. У першій половині французи, які до цього забивали близько 25% триочкових, реалізували 8 з 8-ми. Після першої чверті ми «летіли» –19, і, як виявилося, наздогнати суперника вже не змогли, хоча в 4-ій чверті скоротили розрив у рахунку до 12-ти.
Після французів вже зібратись на інші ігри не вдалося – ані морально, ані фізично, в підсумку – 8-е місце. Чемпіонат приніс особисто мені як багато яскравих, так і прикрих моментів, зокрема гра проти Франції  запам'ятається надовго…»

ukrbasket.net
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.