вверх  обратно

Патрик Спаркс и Майкл Фрэйзер не будут выступать за "Говерлу" в следующем сезоне

22.07.2010
Как сообщил генеральный директор БК "Говерла" Андрей Дроздов в интервью официальному сайту Суперлиги, лидеры клуба прошлого сезона Патрик Спаркс и Майкл Фрэйзер не будут выступать в составе команды в следующем сезоне:

"І Патрік Спаркс, і Майкл Фрейзер хотіли залишитися в команді, але запити гравців дуже зросли, тож їх кандидатури ми не розглядаємо. Щодо Тейта Декера, то Євген Мурзін зараз шукає центрового та переглядає кілька варіантів. Втім, не виключено, що Декер повернеться до Івано-Франківська. Ми взагалі хотіли запропонувати йому залишитися не лише в якості гравця, а й у якості консультанта дитячих тренерів. Уявляєте, скільки б дітей приходило в зал заради американця. Тим більше, сам він дуже комунікабельний і любить дітей. І знову ж таки, все впирається у фінансування. Зараз першочергове завдання клубу – реконструкція залу."

sl.ukrbasket.net
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.