вверх  обратно

Рашан Броадс и Алан Уиггинз пополнили состав "Политехники-Галичины"

19.07.2010
Триває процес комплектації та підготовки до нового сезону львівської “Політехніки - Галичини”. Черговими новачками команди стали американці Рашон Броадус  та Алан Віггінс. Про це Офіційному сайту Суперліги повідомив генеральний директор клубу Ігор Савицький.

Броадус, захисник 84 року народження зі зростом 183 см, провів минулий сезон у Литовському “Арві”. У 16-х поєдинках чемпіонату Литви він набирав у середньому 13.8 очок та віддавав 5.3 результативних передач. У Балтійскій лізі Рашон провів шість ігор з показниками 21.7 очок та 6.7 передач.

Віггінс,  форвард 84 р.н., провів минулий сезон у румунському “Стяуа”. У чемпіонаті країни він відіграв 19 матчів, набираючи в середьному 12.7 очок та 6.3 підбирання.

Також Ігор Савицький повідомив, що поки що домовитися з одним із лідерів минулорічного складу “Галичини” Ламонтом Мак Інтошем не вдалося.

Нагадаємо, що раніше клуб перепідписав захисника Ніка Вільямса, та посилився центровим Скоттом Моррісоном.

Що стосується безпосередньо тренувальної підготовки до сезону, пан Савицький повідомив, що українські гравці клубу збираються у Львові з третього серпня, а в повному складі команда збереться з 15-го і вирушить на збір у Литву, де проведе три контрольні поєдинки.

sl.ukrbasket.net
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.