вверх  обратно

Илья Коротков и Юрий Зозуля перешли в БК "Одесса"

10.07.2010
Як повідомляє офіційний сайт клубу, БК «ОДЕСА» закінчив комплектацію основної команди українськими гравцями на даному етапі, підписавши контракти з Юрієм Зозулею та Іллею Коротковим.
 
Юрій Зозуля народився 6 травня 1989 року в Харкові, де й почав займатися баскетболом. Перший тренер – С.М. Покровенко. Грав за команди «Універбаскет» (Харків), БК «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Сумихімпром» (Суми), «ДніпроАзот» (Дніпродзержинськ). Амплуа – захисник, зріст 189см.
 
У сезоні 2008-2009 рр. його статистика в іграх за команду «ДніпроАзот», в якій він був капітаном, склала в середньому 6.9 очок і 2 передачі.
 
Ілля Коротков. Зріст – 197 см, вага – 89 кг, народився 30 листопада 1985 року. Минулого сезону Ілля виступав за команду БК «Кривбасбаскет». У його активі в іграх плей-офф минулого сезону 3.8 очка в середньому за гру.

sl.ukrbasket.net
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.