вверх  обратно

Состоялась встреча, которая может повлиять на историю "Черкаських Мавп"

9.07.2010

8 липня в Києві відбулася чотирьохстороння зустріч: Міністра у справах сім'ї молоді та спорту України, почесного президента "Черкаських Мавп", президента ФБУ та представника Суперліги.

Зустріч спортивних функціонерів тривала близько години. Головне питання, яке було розглянуте, стосувалося участі "Черкаських Мавп" в Суперлізі. Зважаючи на результати цієї зустрічі, можна сказати, що надія черкаських уболівальників побачити свою команду в Суперлізі наступного сезону не згасає. Так, сьогоднішні переговори прокоментував почесний президент клубу Сергій Одарич: "У результаті сьогоднішньої чотирьохсторонньої зустрічі, Равіль Сафіулін чітко висловився у підтримку "Черкаських Мавп". Тобто висловив позицію щодо підтримки спортивного принципу, за яким переможець нижчого дивізіону має переходити до ліги рангом вище. Щодо правила про кількість глядацьких місць в залі, то воно мало бути прийняте завчасно і розповсюджуватися на всі клуби-учасники. Разом з тим Сафіулін доручив представникам ФБУ та Суперліги найближчим часом прийняти відповідні рішення для того, щоб спортивний принцип був збережений. Я думаю, що має пройти кілька тижнів, аби відбулися певні зрушення".

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.