вверх  обратно

"Азовмаш" сыграет в квалификации Еврокубка

1.07.2010
Спільні перемовини БК «Азовмаш», Федерації баскетболу України та Євроліги завершилися рішенням допустити Чемпіонів України до кваліфікаційного раунду Кубку Європи.
 
Президент Федерації баскетболу України Олександр Волков, котрий брав безпосередню участь у вирішенні цього питання, так прокоментував рішення Євроліги:
 
«Я радий що Україна отримала місце у кваліфікаційному раунді ЄвроКубку. «Азовмаш» дуже швидко вирішив усі питання, ліквідував заборгованість. Зрозуміло, що переговори з Євролігою вели і я як президент ФБУ, і керівництво маріупольського клубу. Справедливо, що чемпіон України гратиме у другому за силою європейському турнірі, до участі в якому він готувався. «Азовмаш» зараз формує міцний склад, виходячи із завдань, що стоять перед командою в чотирьох турнірах: чемпіонаті та Кубку Суперліги, Лізі ВТБ і Кубку Європи. Побачимо, як вони впораються з цим і побажаємо їм успіхів».

sl.ukrbasket.net
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.