вверх  обратно

Владимир Холопов: "Божняк - опытный игрок, который хорошо читает игру"

1.07.2011

Відразу після того, як " Черкаські Мавпи" підписали сербського захисника Івана Божняка (198 см, 1982 р.н.), ми зв’язалися з головним тренером команди – Володимиром Холоповим. Наставник помаранчево-чорних зауважив, що він серйозно розраховує на допомогу серба, а остання угода є одним із етапів кропіткої селекційної роботи по підготовці до сезону в Суперлізі.

    «Підписуючи Божняка, я мав розмову зі спеціалістами, які з ним працювали раніше, і відгуки про нього були позитивними. Іван Божняк – універсал, якому під силу закрити відразу три позиції – плеймейкера, атакуючого захисника та форварда. А це дуже важливо, з огляду на тактичні моменти ведення гри. Це досвідчений гравець, який гарно читає гру і може бути корисним як в нападі, так і в захисті.
    Ми продовжуємо селекційну роботу і ведемо переговори ще з низкою легіонерів. У планах – підписати ще трьох іноземців, вже навіть визначилися з кандидатурами. Поки що все це в площині переговорів, та, можливо, двох ми підпишемо вже найближчим часом», – зазначив Володимир Холопов.

mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.