вверх  обратно

Комментарий директора ООО СК "Черкассы" Владимира Гриценка по поводу решения АБКУ "Суперлига"

1.07.2010

"Президія Суперліги просто не хоче бачити "Черкаські Мавпи" у своєму чемпіонаті. Це рішення - знищення фундаменту баскетболу в Україні. Це підтвердження того, що в Україні прийнято безпокарано порушувати закони, як в якійсь банановій республіці, що дивом географічно опинилася в Європі. Разом з тим це підтвердження того, що ФБУ та Суперліга виконує замовлення своїх донорів. Такі дії спрямовано на те, щоб повністю викорінити баскетбол в окремо взятому регіоні, розставивши акценти на тому, що подібне буде з кожним, хто перейде функціонерам ліги дорогу. Дивина, всі розуміють, що "Черкаські Мавпи" в цій ситуації абсолютно праві, а рішення АБКУ неправомірне. Це, головним чином, політичне рішення, однак не слід забувати, що ми - у спорті, де має перемагати сильніший. А не той, кого хотіли б бачити на першому місці.

Скажу точно, що ми все так не залишимо. Ми будемо подавати позов до суду, при цьому як українського, так і міжнародного. Отже, вже збираємо документи, аби надіслати їх до Лозани", -зазначив директор ТОВ СК "Черкаси" Володимир Гриценко.

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.