вверх  обратно

Закончился первый этап подготовки к Универсиаде - 2011

1.07.2011

У четвер на базі олімпійської підготовки у Кончі-Заспі завершився перший навчально-тренувальний збір студентської збірної України з баскетболу. Нагадаємо, команда готується до Всесвітньої Літньої Універсіади, що відбудеться з 13 по 22 серпня 2011 р. (баскетбольний турнір) у міст Шенжень, Китай.

За попередніми планами, студентська команда мала зібратися лише у липні, проте тренерський штаб збірної на чолі із Віталієм Чернієм поклопотався про те, щоб підготовка до Універсіади розпочалася раніше. Через завантаженість у клубі не зміг приєднатися до тренерського штабу Володимир Чурсін, тож на перших зборах помічниками головного тренера були Олександр Москаленко та Олексій Коновалов. Не виключено, що на других зборах, які почнуться вже 4 липня у Южному, з’явиться ще один тренер.

У складі збірної перші збори пройшли: Богдан Байда, Павло Буренко, Ігор Зайцев, Максим Корнієнко, Денис Носков, Руслан Отверченко, Іван Полєжаєв, Максим Сандул, Артем Сліпенчук, Станіслав Тімофєєнко, Олександр Тіщенко, Дмитро Ходов, Олексій Щепкін.

Олександр Липовий, який розпочав підготовку зі студентською командою, зараз перебуває у таборі U-20, яка закінчує підготовку до молодіжного Євробаскету. У нгайближчому майбутньому тренери студентської збірної також розраховують на Костянтина Глазиріна та Олексія Леня. Перший був відсутній за сімейними обставинами, другий через стан здоров’я. Наприкінці зборів незначне ушкодження отримав Руслан Отверченко.

Загалом, дев’ятиденні збори були присвячені переважно фізичній підготовці, а також тактичним взаємодіям. Планується, що у Южному студентська збірна буде тренуватися разом з гравцями національної команди.

ФБУ

Добавил: halk
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.