вверх  обратно

Денис Журавлев: "До конца июля должны завершить комплектацию"

25.06.2010

Головний тренер БК «Дніпро» Денис Журавльов, котрий також очолює юніорську збірну України, не лише ділиться враженнями від двох товариських матчів юніорів із турецькими однолітками, а й розповідає про те, як проходить комплектація дніпропетровської команди на наступний сезон. Пропонуємо вашій увазі окремі фрагменти бесіди з наставником дніпрян, а також повну відео-версію інтерв'ю.

- Чи є новини зі стану клубу? Чи ведеться селекційна робота, скаутинг?
- Поки що особливих новин немає. Ведеться скаутинг. Я шукаю нових гравців, хоча мені важко поєднувати роботу у збірній та клубі. Є у мене декілька виконавців на прикметі, але поки що ми вибираємо, намагаючись знайти більш оптимальний варіант для нас, для нашого стилю гри.

4 серпня ми розпочинаємо перший збір, тому вже десь до середини липня треба завершити комплектацію команди, щоб на початку серпня знати, хто візьме участь у зборі та яку тактику гри нам обирати.

- Останні декілька ігор «Дніпро» проводив у ПС «Метеор». Чи плануєте ви продовжити там грати і наскільки команді там комфортно?
- В «Метеорі», де «Дніпро» проводив останні матчі з «Ферро» та «Кривбасбаскетом», доволі комфортно. Там великий зал, до якого слід звикнути. Тим більше, на ігри в «Мегарон» приходить багато людей, і зал уже не може вмістити всіх бажаючих. В «Метеорі» це зробити набагато легше, тому ми будемо продовжувати там працювати. Сподіваюся, що незабаром і «Метеор» буде також заповненим вщент.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.