вверх  обратно

Владимир Полях: "Позицию третьего номера будем закрывать украинцами"

21.06.2010

Головний тренер БК «Політехніка-Галичина», а за сумісництвом – наставник молодіжної збірної України, Володимир Полях зараз керує підготовкою молодих українських баскетболістів віком до двадцяти років до Чемпіонату Європи, що відбудеться протягом 8-18 липня в хорватському Задарі. Однак, незважаючи на зайнятість, він знайшов час, щоб розповісти офіційному сайту Суперліги про те, як проходить комплектація основного складу львівської команди на наступний сезон:
 
Незважаючи на зосередженість на роботі зі збірною, я щодня перебуваю на зв’язку з генеральним директором «Політехніки-Галичини» Ігорем Савицьким, почесним президентом клубу Олександром Лазорко, а також своїм помічником Олегом Пелехом. Добре, що інтернет є скрізь. Разом ми розглядаємо кандидатури потенційних новачків, котрі могли б посилити нашу команду, вивчаємо інформацію, що надходить від агентів. Можу сказати, що в даному напрямку є певні напрацювання, і до мого повернення з Чемпіонату Європи комплектацію команди буде здебільшого завершено.
 
Клуб уже підписав В’ячеслава Богданова, котрий минулий сезон провів у Білорусі та виступає на позиції легкого форварда. Взагалі, я вирішив, що позицію третього номера ми будемо закривати українцями. Натомість на позицію четвертого-п’ятого, а також першого, номерів активно шукаємо хороших легіонерів.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.