вверх  обратно

В Днепропетровске открылся первый тренировочный сбор юниорской сборной

15.06.2010

З 12 червня у Дніпропетровську розпочався перший навчально-тренувальний збір юніорської збірної України, яку очолюють головний тренер БК «Дніпро» Денис Журавльов і головний тренер дубля дніпрян Володимир Коваль. Перший збір триватиме до поєдинків зі збірною Туреччини в Києві. На даний момент ще очікується приїзд центрового Анікієнка з «ОДЕСИ» та Крутоуса з Білої Церкви. Протягом двох днів ці гравці приєднаються до команди, і почнеться повноцінний збір. Після матчів зі збірною Туреччини команда зробить невелику перерву. Другий збір  також пройде у Дніпропетровську, після чого дружина Дениса Журавльова поміряється силами з однолітками із Грузії у Тбілісі. А 22 липня вже стартує чемпіонат Європи, який пройде у Литві. Нагадаємо, що суперниками наших хлопців по групі А стануть господарі турніру, а також збірні Польщі та Словенії.

Денис Журавльов, головний тренер юніорської збірної України:

Хлопці зараз знаходяться в непоганих фізичних кондиціях. В першу чергу, нам потрібно підправити тактичну взаємодію, а крім того, поліпшити фізичні кондиції гравців. Хочемо, щоб вони грали швидко, потужно, агресивно.
Я завжди ставлю найвищі завдання перед хлопцями. Ця команда не виняток. Думаю, що нам вже час замахнутися на медалі чемпіонату Європи. Я поставив завдання їхати за медалями. Утримання в класі А – мені це нецікаво! Потенціал у цієї команди є.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.