вверх  обратно

Гендиректор "Говерлы" Андрей Дроздов: "Новость про подписание Колмена нас удивила"

15.06.2010

Генеральний директор "Говерли" Андрій Дроздов розповів офіційному сайту Суперліги про плани івано-франківської команди на літо, а також комплектацію основного та дублюючого складів на наступний сезон.
 
- Андрію Володимировичу, поділіться, будь ласка, планами команди на літо?

- Протягом серпня-вересня плануємо провести три збори. 20 липня збираємося в Івано-Франківську, працюємо десять днів, а 2 серпня вирушаємо до Євпаторії. Другий збір проведемо в серпні поблизу Києва та в Латвії. Третій збір, який заплановано на початок вересня, – в Литві, там, де й минулого року.
 
- Чи не могли б Ви прокоментувати чутки щодо підписання БК "Говерла" Ігоря Кривича та Джерома Колмена?

- Новина про підписання Джерома Колмена нас, якщо чесно, здивувала. Можливо, він просто хоче грати в Івано-Франківську, однак питання про контракт із цим баскетболістом не піднімалося. А  щодо Ігоря Кривича, то він і справді буде захищати кольори "Говерли" наступного сезону, як, до речі, й Павло Улянко. Крім того, звісно ж, ми продовжуємо вести пошуки, спрямовані на підсилення команди.
 
- А коли плануєте вирішувати питання з контрактами інших гравців основного складу, які захищали кольори "Говерли" в нинішньому сезоні?
- Це вирішуватимуть головний тренер команди Євген Мурзін і його помічник Андрій Кремез, котрий відповідає за переговори з іноземними баскетболістами. Завдання, яке стоїть перед ними, – до кінця місяця сформувати команду на вісімдесят відсотків. 1 липня вони повинні надати список гравців, яких хочуть бачити в команді у наступному сезоні. Якщо говорити про Майкла Фрейзера та Патріка Спаркса, то фінансові апетити, скажімо канадського форварда, зросли вдвічі, порівняно з попереднім сезоном. Щодо Кудрявцева та Кяушаса, то вони виявили бажання продовжити кар’єру в "Говерлі". Однак, повторюся, остаточне рішення за Євгеном Мурзіним.
 
- Дублюючий склад команди також перебуває у відпустці?

- Так, у відпустці. Насправді, ми не знаємо, яким буде формат чемпіонату дублюючих складів у наступному сезоні. Буде непросто, якщо команди дублерів будуть комплектуватися гравцями 1989 року народження, оскільки в нашому розпорядження переважно виконавці 1988 року народження. Що ж, будемо залучати юних баскетболістів 1992-1993 р.н., котрі нинішнього сезону у складі команди "Говерла-Сокіл-93" (Калуш) брали участь у ВЮБЛ.
Коментарі

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.