вверх  обратно

Календарь подготовки мужских сборных

4.06.2010


Незабаром чоловічі національні команди України розпочнуть свої збори. Кадетська, юніорська та молодіжна збірні готуватимуться до участі в чемпіонатах Європи, що відбудуться вже цього літа. Головна команда країни візьме участь у кваліфікаційних іграх за право участі в чемпіонаті Європи 2011 р.
Чоловіча національна збірна команда України підготовку до відбірних матчів на Євро-2011 проведе у три етапи, зокрема візьме участь у двох міжнародних турнірах – у Мінську та Тбілісі. Турнір у столиці Білорусі триватиме протягом 8-12 липня, турнір у Тбілісі – протягом 22-26 липня. Під час кожного з них команда Віталія Чернія проведе по три матчі. Крім того, 17-18 липня Україна проведе спаринги зі збірною Латвії. Збір національної команди триватиме з 25 червня по 2 серпня, до початку відбору на Євробаскет.

Молодіжна збірна команда України (U-20) протягом 9 червня – 6 липня готуватиметься до чемпіонату Європи, що відбудеться у хорватському Задарі. Заплановано участь у міжнародному турнірі в Туреччині (22-26 червня), а також ігри зі збірною Білорусі в Києві (1-3 липня).

Юніорська збірна команда України (U-18) розпочне свій збір дещо пізніше, 12 червня, а завершить раніше, 21 липня, коли вилетить до Литви для участі у чемпіонаті Європи. Протягом збору, що пройде у чотири етапи, команда зіграє зі збірною Туреччини дома (22-24 червня) та збірною Грузії на виїзді (14-17 липня).
І нарешті, збір кадетської збірної України (U-16) триватиме з 15 червня по 8 серпня 2010 р. Протягом 27-29 червня збірна проведе три спаринги з однолітками з Росії, протягом 20-22 липня – три матчі зі збірною Грузії. 8 серпня команда вирушить на Чемпіонат Європи (Дивізіон В) до Естонії.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.