вверх  обратно

Утвержден регламент в Суперлиге на 2011 год

21.05.2010

У п’ятницю, 21 травня, в м. Київ відбулося засідання засновників Асоціації баскетбольних клубів України «Суперліга», в ході якого було прийнято ряд рішень, що стосуються наступного сезону:
 
  –  Нові клуби, які бажають вступити до АБКУ «Суперліга», повинні мати зал мінімум на 3500 глядацьких місць, а також відповідати іншим умовам, які ще доопрацьовуються.
 
  –  «Суперліга» повинна розробити план з реконструкції та вдосконалення існуючих залів нинішніх членів Асоціації.
 
  –  Ліміт на легіонерів діятиме за формулою «4+1» на майданчику та «6+6» у заявці команди на матч.
 
  –  Клуб, який братиме участь у міжнародних турнірах, не матиме преференцій у національному чемпіонаті та Кубку.
 
  –  Сумарна заробітна плата гравців основного складу клубу не повинна перевищувати 2,5 млн. у.о.
 
  –  Чемпіонат України з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги сезону 2010/2011 рр. триватиме з 25 вересня 2010 року по 1 червня 2011 року.
 
  –  По завершенню регулярного чемпіонату, участь у змаганнях братимуть лише команди, які потрапили до плей-офф. Команди, що залишаться за його межами, а також завершать змагання на проміжних стадіях плей-офф, подальші виступи припиняють. Відповідно, наявну систему розіграшу 5-8 та 9-14 місць буде скасовано.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.