вверх  обратно

В Черкассах cостоится "Матч чемпионов"

21.05.2010

27-го травня о 18.30 в черкаському ПС "Будівельник" відбудеться неординарна баскетбольна подія під назвою "Матч чемпіонів". Там пройдуть  урочистості з нагоди  подвійного чемпіонства клубу "Черкаські Мавпи". Справа в тому, що  в сезоні 2009-2010 окрім основної команди "Черкаських мавп", яка оформила золото Вищої ліги, золоті нагороди чемпіонату України здобули юнаки -"Черкаські Мавпи-96". Родзинкою баскетбольного вечора стане матч збірних, які будуть укомплектовані з гравців головної команди та "Черкаських Мавп-96".

Таким чином у вас є унікальна нагода побачити в одній команді теперішнє і майбутнє клубу. Тренерами збірних будуть Володимир Холопов та Максим Міхельсон.

Також на урочистому вечорі відбудуться безліч конкурсів та розіграшів призів від наших партнерів. Зокрема, торговельна марка  "Венето" презентує відразу два матраци, один з яких буде розіграно з-поміж власників всіх квитків на домашні матчі "Черкаських Мавп" другої частини сезону. Отож, не забудьте свої квиточки. Також на вболівальників чекають подарунки від торговельної марки "Спортланд".

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.