вверх  обратно

Женская молодёжная сборная успешно стартовала в товарищеском турнире

29.06.2011

Перед звітним поєдинком молодіжна збірна України вже добу перебувала на турецькій землі. За цей час дівчата встигли скучити за баскетболом. У матчі з білорусками вони стартували 7:0, цю перевагу майже повністю вдалося зберегти до завершення чверті.

На початку другої десятихвилинки вже білоруски приголомшили суперниць ривком 9:0, який дозволив їм вперше по ходу гри вийти вперед. Проте швидка зміна акцентів по ходу чверті дозволила українкам повернути законну перевагу, як з’ясувалося згодом, вже до кінця поєдинку.

Після третьої чверті, коли відрив сягнув 20 очок, тренери могли не хвилюватися за результат і перевірили у грі всіх збірниць заявлених на гру. Приємно що Олеся Малашенко, яка мала проблеми зі здоров’ям перед вильотом до Туреччини оформила у цій грі переконливий дабл-дабл.

Жіноча молодіжна збірна України взяла успішний старт у міжнародному товариському турнірі в Стамбулі, обігравши команду Білорусі з рахунком 84-63 (19-13, 23-16, 23-16, 21-18).

Україна: Аліна Ягупова – 26 очок + 9 підбирань + 5 передач, Олеся Малашенко – 20 очок + 12 підбирань, Ольга Мазніченко – 15 очок + 10 підбирань, Христина Мацко – 9 очок + 5 підбирань.

ФБУ

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.