вверх  обратно

Состоялась встреча руководства "Кривбассбаскета" с арбитрами

19.04.2010

Згідно з рішенням останнього засідання засновників АБКУ «Суперліга», в понеділок, 19 квітня, відбулася зустріч представників суддівського корпусу з президентом БК «Кривбасбаскет» Анатолієм Буряком і головним тренером БК «Кривбасбаскет» Звєзданом Мітровічем. На ній також були присутні президент ФБУ Олександр Волков, члени дисциплінарної комісії ФБУ та генеральний директор Суперліги Альгімантас Павілоніс. Присутні обговорювали конфлікт, що відбувся 13 квітня у Кривому Розі під час матчу чемпіонату Суперліги БК «Кривбасбаскет» – БК «Будівельник».
 
В ході зустрічі було обговорено низку запропонованих під час засідання Асоціації доповнень до регламенту Суперліги та дисциплінарних правил, пов’язаних із покращенням заходів безпеки на завершальних стадіях чемпіонату, а також зі сторони БК «Кривбасбаскет» надано необхідні гарантії безпеки суддям, які обслуговуватимуть матчі за участю криворізької команди.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.