вверх  обратно

Шоу "Матч всех звезд Суперлиги". Пресс-конференция после шоу

18.04.2010

По завершенню матчу Зірок відбулася прес-конференція, в якій взяли участь MVP Матчу Зірок Джон ДеГроут, переможці конкурсів Костянтин Глазирін, Чарльз Томас і Микола Вільховецький, а також тренерські штаби обох команд.
 
Джон ДеГроут, MVP Матчу Зірок:
 
Сьогодні найкращі гравці ліги отримали чудову нагоду влаштувати справжнє баскетбольне шоу та продемонструвати все, на що ми здатні. Ми зробили це для вболівальників, ми зробили це для себе. Зараз нашим найголовнішим завданням є зібратися та сконцентруватися на іграх плей-офф.
 
Чи не було психологічно важко виходити на майданчик після невдачі в конкурсі триочкових кидків? 
Зовсім неважко, адже я поступився дуже сильним суперникам. Тим більше, перемога не була для мене самоціллю, я просто хотів отримати задоволення від участі в цьому шоу.
 
Як прокоментуєте той факт, що другий рік поспіль Вас проголошують MVP Матчу Зірок? 
Почуваюся чудово! Це дуже добре для резюме (сміється).
 
Костянтин Глазирін, один із переможців конкурсу слем-данків:
 
Суперники були дуже хорошими. Чудовою була й підтримка в залі, де зібралося багато людей. Щодо самого матчу, гадаю, нам вдалося показати шоу.
 
Чарльз Томас, один із переможців конкурсу слем-данків:
 
Це був перший конкурс «данків» у моїй кар’єрі. Я хотів показати глядачам те, чого вони, можливо, ніколи не бачили. В Матчі Зірок я також вперше брав участь. Гадаю, що всі гравці, які приїхали до Дніпропетровська, влаштували сьогодні справжнє шоу, порадувавши фанів. Що ж, тепер треба повертатися додому та готуватися до плей-офф.
 
Чи були ще якісь «данки», які Вам не вдалося сьогодні реалізувати?
 
Якщо чесно, я взагалі не тренувався й вигадав їх усі на ходу. Ідею останнього «данку» мені підказали діти Ель-Аміна, попросивши, щоб я через когось перестрибнув.
 
Микола Вільховецький, переможець конкурсу захисників:

 
Я вже був переможцем подібного конкурсу захисників, тому для мене найголовнішим було психологічно налаштуватися на участь у ньому. Щодо гри, то дуже прикро, що «Україна» поступилася «Легіону».
 
Звєздан Мітровіч, тренер команда «Легіон»:
 
Гадаю, найголовніше, що гра сподобалася глядачам. Був повний зал, панувала чудова атмосфера. Вдалися й конкурси, й концертна програма, і, звісно ж, сама гра, яка подарувала нам інтригу. Мені особисто дуже сподобалося. Думаю, Матч Зірок відіграв важливу роль у популяризації баскетболу в Україні.
 
Кирило Большаков, тренер команди «Україна»:
 
Як уже вірно говорили попередні виступаючі, сьогодні ми стали свідками чудового шоу. Навряд чи в Україні за масштабами, рівнем організації та кількістю вболівальників було щось подібне. Поки що це найяскравіша подія в українському баскетболі за останні кілька років. Звісно ж, у кожного своя думка, однак я жодного недоліку в організації не помітив. Якщо говорити про спортивну складову, яка в подібних заходах завжди знаходиться на другому місці, то мені дуже приємно було працювати ці два дні в парі з Віталієм Миколайовичем, приємно було працювати з хлопцями – кращими на сьогодні вітчизняними баскетболістами. Гадаю, всі ми від цього отримали справжнє задоволення.
 
Ваші гравці були присутні в команді «Легіон», а також захищали честь «Легіону» й «України» в конкурсах…
 
…Завтра на тренуванні я зроблю величезне зауваження Тіггсу, який мав за моєю командою віддати мені м’яч (сміється)…
 
Спеціально готували своїх гравців до Матчу Зірок?
 
Ні, не готувалися. Хоча, звісно ж, Чарльз дещо злукавив, коли казав, що імпровізував. Насправді хвилини дві він витратив на слем-данки. А Саша Рибалко одного разу пройшов дистанцію, зімітувавши змагання триочкових кидків.
 
Віталій Черній, тренер команди «Україна»:

 
Хочу підтримати своїх колег в тому, що свято вдалося. Знову ж таки, погоджуюся з тим, що запитувати, чи сподобався Матч Зірок, треба у вболівальників. Особисто я радий бути присутнім у компанії чудових тренерів, радий бачити всіх гравців разом. Чемпіонат виходить на фінішну пряму, відчувається втома, нервова напруга. Тож, подібне свято має її пом’якшити. Плюс, у команді «Україна» зібралися майже всі кандидати до національної збірної, завдяки чому я отримав чудову нагоду побачити, як вони взаємодіють, спілкуються. Це дуже корисний матеріал для роздумів. Загалом, я задоволений цими двома днями, вдячний і гравцям, і тренерам-колегам, і організаторам. Грати в такій атмосфері, в такому залі – чудово. Однак уже завтра розпочинається копітка робота. І брати участь доведеться не в шоу, а в серйозних іграх, де ніхто поблажок не робитиме, де головним буде результат.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.