вверх  обратно

Состоялось заседание АБКУ "Суперлига"

16.04.2010

В п’ятницю, 16 квітня, у м. Дніпропетровськ відбулося виїзне засідання АБКУ «Суперліга», в ході якого було розглянуто ряд питань.
В першу чергу, було розглянуто питання, пов’язані з проведенням Матчу Зірок.
 
Зокрема, проведено заміни у складі учасників конкурсів Матчу Зірок: замість Рамела Каррі («Азовмаш») і  Річарда Гуіна («Будівельник») у матчі  візьмуть участь Стівен Бьортт («Ферро-ЗНТУ») і Нік Вільямс («Політехніка-Галичина»).
 
Крім того, розглянуто інцидент, який відбувся у Кривому Розі. Суперліга та суддівський відділ ФБУ в понеділок організують зустріч представників суддівського корпусу та керівників БК «Кривбасбаскет» з метою вироблення необхідних гарантій для нормальної роботи арбітрів. Водночас учасниками засідання обговорювалися доповнення до регламенту, пов’язані з відмовою від стоячих місць у залах, забезпеченням безпеки та наданням охорони учасникам матчів після їх закінчення. Всі згадані доповнення будуть вироблені до початку плей офф чемпіонату Суперліги 2009/2010 рр.
 
Також представники АБКУ «Суперліга» обговорили плани на сезон 2010/2011 рр. Було підтверджено необхідність більш раннього визначення учасників, календаря й інших статей регламенту. Рішення з цього питання повинне бути ухвалене на черговому засіданні «Суперліги» перед фінальними матчами плей-офф.
 
Ще одне питання, яке було підняте під час засідання, – можливості організації телетрансляцій ігор плей-офф.
 
Наостанок було ухвалено рішення, згідно з яким завершальні тури першості дублюючих складів будуть судити 3 судді.

sl.ukrbasket.net

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.