вверх  обратно

Виталий Черний - главный тренер сборной Украины

2.04.2010

Як повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України, наставника БК «Київ» Віталія Чернія було призначено на посаду головного тренера чоловічої збірної України з баскетболу.
 
В ході затвердження кандидатури до уваги членів Президії ФБУ були надані списки кандидатів, які подали заяву на заміщення вакантної посади тренера чоловічої національної збірної команди України з баскетболу, а також результати опитування президентів та головних тренерів клубів чоловічої Суперліги щодо кандидатів на цю посаду.
 
Список кандидатів, що подали заяву на заміщення вакантної посади головного тренера національної чоловічої збірної команди України:

№ з/п
Прізвище, ім’я кандидата
країна
1
Аткінсон Кеннет
США
2
Безрук Тимофій Віталійович
Україна
3
Берестнєв Валентин Борисович
Україна (МБК «Миколаїв»)
4
Крутиков Олександр Васильович
Білорусь, Польща
5
Мельничук Валерій Іванович
Україна, (БК «ДніпроАзот», дубль)
6
Мітрович Звєздан
Чорногорія (БК «Кривбасбаскет»)
7
Черній Віталій Миколайович
Україна (БК «Київ»)
8
Шерф Цві
Ізраїль (БК «Спартак» Санкт-Петербург)

Вагома більшість клубів Суперліги віддали перевагу кандидатурі Чернія В. М. Результати голосування членів Президії ФБУ – «одноголосно»  за кандидатуру Чернія Віталія Миколайовича.

Добавил: MarcuS
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.