вверх  обратно

Матч Всех звезд Суперлиги: промежуточные результаты голосования

26.03.2010

Від початку голосування за стартові п’ятірки команд «Зірки «Україна» та «Зірки «Легіон» матчу Всіх Зірок Суперліги 2010, який, нагадаємо, відбудеться 17 квітня в Палаці Спорту «Легіон», минуло два дні. Однак уже зараз можна підбити проміжні результати вибору, зробленого вболівальниками.
 
Дані станом на 23:10 24 березня 2010 року.
 
Майже на кожній із позицій визначилися лідери. Однак першим, хто подолав рубіж у 1000 голосів, став гравець БК «Київ» В’ячеслав Кравцов, за якого віддали свої голоси 58 % уболівальників. Решта конкурентів на позицію центрового у стартовій п’ятірці команди «Зірки «Україна» суттєво відстала.
 
Серед претендентів на аналогічну позицію у стартовій п’ятірці команди «Зірки «Легіон» впевнено лідирує Деніел МакКлінток («Миколаїв») – 37 %.
 
Досить запекла боротьба точиться за місце у стартовій п’ятірці команди «Зірки «Україна» на позицію важкого форварда, де в лідери вирвався Андрій Агафонов («Хімік») – 21 %. Дещо відстали Олег Салтовець («Київ») – 16 %, а також Леонід Яйло («Миколаїв») – 15 %.
 
Зате серед претендентів на позицію важкого форварда в команду «Зірки «Легіон» поза конкуренцією Чарльз Томас із «Ферро-ЗНТУ» – 40 %. Майже ніс у ніс ідуть Річард Гуін («Будівельник»), якому віддали свої голоси 17 % уболівальників, і Майкл Фрейзер («Говерла») – 15 %.
 
Лідер опитування серед претендентів на позицію легкого форварда в команді «Зірки «Україна» – Максим Пустозвонов, за якого поки що віддали свої голоси 34 % користувачів нашого сайту. У найближчого переслідувача миколаївця Олексія Онуфрієва 23 %.
 
Прихильники Джеррода Хендерсона («Будівельник») дозволили тому відірватися від найближчого переслідувача з числа претендентів на позицію легкого форварда команди «Зірки «Легіон» Джона ДеГроута («ОДЕСА»). В першого – 44 %, у другого – 27 %.
 
Дмитро Глєбов («Кривбасбаскет»), у свою чергу, лідирує серед претендентів на позицію атакуючого захисника в команді «Зірки «Україна», здобувши 17 % голосів уболівальників. В Олександра Скутельника («Азовмаш») – 11 %.
 
Найзапекліша боротьба розгорнулася довкола позиції атакуючого захисника в команді «Зірки «Легіон», головні претенденти на яку Кевін Тіггс («Ферро-ЗНТУ») – 21 %, Джейсон Кроу («Дніпро») – 20 %, Джастін Лав («Миколаїв») – 17 %.
 
Денис Лукашов суттєво відірвався від основних конкурентів за потрапляння на позицію розігруючого до стартової п’ятірки команди «Зірки «Україна» – 50 %.
 
Халід Ель-Амін лідирує серед претендентів на потрапляння на позицію розігруючого до стартової п’ятірки команди «Зірки «Легіон» – 34 %.
 
Нагадуємо, що голосування на сайті завершується 10 квітня, о 23:59

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.