вверх  обратно

Саша Вржина освобожден от должности главного тренера "Грифонов"

23.03.2010

Баскетбольний клуб «Грифони» (Сімферополь) ухвалив рішення звільнити від обов'язків  головного тренера команди Сашу Вржину.

На думку керівництва і гравців клубу, таке рішення сприятиме розвитку «Грифонів» і баскетболу в Сімферополі і Криму. Вже два матчі виконує обов'язки головного тренера Віталій Степановський. Це гiдно оцінили як гравці клубу, так і уболівальники. Команда знаходиться в хорошому настрої і готова піднести своїм суперникам по майданчику немало сюрпризів у майбутніх іграх. Таке завзяття своїх кумирів підтримують і сiмферопольцi, адже на останніх матчах в столиці Криму уболівальників стало у декілька разів більше, з трибун все частіше звучить підтримка молодого баскетбольного клубу. 

Клуб «Грифони» також спростовує інформацію про так званий «поганий стан справ», яку поширюють недруги команди і недруги розвитку баскетболу в Криму і Україні. «Цим людям непритаманна командна гра i розвиток спорту, єдина їх турбота – особистий комерційний інтерес», - заявляють «Грифони».

Прес-служба БК «Грифони» (Сімферополь)   

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.