вверх  обратно

Пресс-конференция посвященная "Матчу всех звезд"

20.03.2010

У Дніпропетровську відбулася прес-конференція з приводу організації Матчу Всіх Зірок Суперліги сезону 2009-2010 рр., в якій взяли участь генеральний директор Суперліги Альгімантас Павілоніс, президент БК «Дніпро» Валерій Кондратьєв і медіа-директор Суперліги Олексій Євсєєв. Нагадаємо, що Матч Всіх Зірок відбудеться 17 квітня у Палаці Спорту «Метеор» (м. Дніпропетровськ).
 
Альгімантас Павілоніс, генеральний директор Суперліги

Організувати на високому рівні всеукраїнський захід, зібравши кращих баскетболістів чемпіонату, непросто. Ми довго розмірковували, в якому місті можна створити атмосферу справжнього свята. Адже Матч Всіх Зірок – це не просто змагання кращих гравців, а справжнє свято баскетболу. Тому наш вибір впав на дніпропетровський Палац Спорту «Метеор», що може надати близько шести тисяч місць для вболівальників… Ми плануємо не лише спортивні номери, а й яскраву концертну програму.
 
Валерій Кондратьєв, президент БК «Дніпро»:
Я вдячний Суперлізі за те, що вона пішла назустріч нашому бажанню провести Матч Всіх Зірок у Дніпропетровську, в Палаці Спорту «Метеор». Найважливіше, що після дворічної перерви великий баскетбол повертається на велику арену. Ми вже виросли з того залу, в якому граємо матчі Суперліги. Сподіваємося, що з допомогою цієї події вже наступного сезону найважливіші матчі будемо проводити в Палаці Спорту «Метеор». Цьогорічний Матч Всіх Зірок – перший подібний захід, який Суперліга організовує в об’єднаному складі, тому він просто приречений на успіх. А ми спільними зусиллями спробуємо зробити його якомога цікавішим і яскравішим.
 
Олексій Євс
єєв, медіа-директор Суперліги:
Ми знали що Дніпропетровськ має можливості для проведення подібного заходу і сьогодні в цьому переконалися. Найголовніше – це хороша арена. У Дніпропетровську вона є. А наше завдання полягає в тому, щоб організувати та провести якісну трансляцію. Від цього багато в чому буде залежати успіх події, адже телебачення дасть змогу побачити Мачт Всіх Зірок великій кількості глядачів. Тому так важливо зробити якісний продукт. Важливою буде і попередня рекламна кампанія. Захід унікальний і підхід в плані телетрансляції буде відповідним.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.