вверх  обратно

Александр Неруш: "Переездом в Черкассы я доволен"

26.06.2011

Захисник Олександр Неруш, який нещодавно підписав контракт із БК «Черкаські Мавпи», дав із цього приводу коментар прес-службі свого нового клубу:

Переїздом до Черкас я поки що задоволений. У мене було ще кілька варіантів продовження кар’єри, але то все було десь на рівні розмов. Володимира Холопова я знаю вже давно. Свого часу я навчався в Інституті легкої промисловості, а Холопов там тренував студентську команду, там і відбулося наше баскетбольне знайомство.

Десь місяць тому ми мали попередню розмову про можливу співпрацю, але тоді незрозуміло було, де гратимуть «Черкаські Мавпи». А після того, як ситуація прояснилася, ми уклали угоду. Зараз їду додому, а до Черкас повернуся до 25-го липня, тоді в нас мають розпочатися збори.

Нагадаємо, що минулого сезону Олександр Неруш захищав кольори БК «ДніпроАЗОТ», провівши 37 матчів у чемпіонаті Суперліги. 

mavpabasket
 

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.