вверх  обратно

Товарищеский матч (U18). Сборная Украины - Сборная Грузии 75:62

26.06.2011

Протягом трьох днів поспіль юнаки віком до 18 років будуть змагатися у Києві з грузинськими однолітками. У першому поєдинку, який відбувся у неділю ввечорі команда Дмитра Маркова переграла збірну Грузії. Умови поєдинку були наближені до бойових, тренери хотіли перевірити тих хлопців, які можуть скласти основу команди. Вже відновився після недавнішнього ушкодження Володимир Герун, він продемонстрував хорошу форму і бажання грати. Але не зміг зіграти в цій зустрічі Данило Зуйков, у якого вже кілька днів травмовано гомілкостоп.

Втім і без нього у першій чверті українці досягли відчутної переваги і склалося враження, що гра цікавою не буде, проте вже у другій десятихвиинці грузини проявили характер і активним захистом зв’язали опонентам руки.

У другій половині, коли суперники призвичаїлися один до одного, гра стала більш в’язкою. Ближче до завершення поєдинку гостям вдалося скоротити відставання до 4 очок, але українці не дозволили супернику поставити під сумнів свою перевагу, лідерську місію взяли на себе Шундель і Артамомнов, останні 5 хвилин наші юніори виграли з рахунком 14:6 і оформили перемогу.

 

Україна - Грузія 75:62

(25-9, 8-15, 23-21, 19-17)

Україна: Володимир Герун 21 + 14 підбирань, Анатолій Шундель 14 + 5 підбирань, Клим Артамонов 13 + 5 підбирань, Олександр Фурс 9 + 9 підбирань, Ілля Жуковський 7 + 3 підбирання, Сергій Загреба 6 + 7 підбирань.

Грузія: Іраклі Мікеладзе 13 + 4 перехоплення, Лері Квамталіані 8 + 2 підбирання, Іліа Гішіашвілі 8 + 2 підбирання, Леван Лолішвілі 7 + 3 підбирання, Ніка Рашішвілі 7 + 3 підбирання.

ukrbasket.net

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.