вверх  обратно

БК "Киев" - "Азовмаш" (после матча)

6.03.2010

Сергій Завалін, головний тренер БК «Азовмашу»: 
Перш за все, кияни переграли нас у швидкості: швидше діяли в нападі, були більш мобільними в захисті, в цілому оперативніше приймали рішення.
 
Мої гравці володіли достатньою інформацією про суперника, знали, що «Київ» грає у швидкий баскетбол, добре «біжить». Чому не зуміли зупинити суперника? Можливо, свою роль відіграло те, що хтось недооцінив опонента, хтось був не до кінця сконцентрованим.
 
Віталій Черній, головний тренер БК «Київ»: 
Хочу привітати своїх гравців. У черговий раз вони зіграли гранично чітко та сконцентровано. Безумовно, в наших діях були присутні певні помилки й недоліки, але в цілому я задоволений малюнком гри команди.
 
В попередньому поєдинку проти «Ферро» ми зробили 22 результативні передачі, сьогодні таких було 23. Мене, як тренера, радують такі цифри. Вони є свідченням того, що нам вдається демонструвати командний баскетбол, що наші гравці готові не тільки самостійно завершувати атаки, але й створювати вигідні умови для партнерів.
 
У якийсь момент за рахунок агресії в захисті нам вдалося переломити хід зустрічі, почати контролювати ситуацію на паркеті. Проте я не можу сказати, що перемога далася нам легко.
 
...В лютому-березні турнірний календар приготував нам непрості випробування. Найближчим буде поєдинок проти «Будівельника», потім – Фінал чотирьох Кубку Суперліги. Так що, розслаблятися або спочивати на лаврах часу немає. Будемо продовжувати наполегливо працювати, намагаючись прогресувати і йти вперед.
 
Максим Пустозвонов, капітан БК «Київ»: 
Важко знайти більш принципового суперника, ніж «Азовмаш», так що мотивація у нас була на належному рівні. Сьогодні ми зіграли добротно з першої і до останньої хвилини, дорожили м'ячем, вчасно віддавали передачі, використовували кожну можливість для швидкого прориву.
 
Приємно здобувати такі перемоги, але я більш ніж упевнений, що кубкове протистояння з маріупольцями буде набагато напруженішим і важчим. По-перше, Палац спорту не можна назвати нашою домашньою ареною: інші кільця, набагато більше простору. До того ж, напевно обидві команди проаналізують сьогоднішню зустріч, завдяки чому усунуть помилки, які були допущені у цій грі.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.