вверх  обратно

Адеола Оланреваджу дебютировала в составе "Динамо"

26.02.2010
Сьогодні у зустрічі проти "Козачки" за "Динамо"-НПУ дебютувала нігерійська центрова Адеола Оланреваджу (192, 1982), що знаходилась у команді на перегляді. Адеола провела на майданчику 20 хвилин за які поповнила скарбничку команди 6 очками та 10 підбираннями.

На початку своєї кар'єри нігерійка виступала у NCAA за команду "Північна Кароліна". Пізніше перейшла до Університету "Ксав'є". Після завершення виступів у коледжі Оланреваджу переїхала до Туреччини, де виступала за місцевий "Бурганьє" - 15.3 очки за гру та 13.7 підбирання. Сезоном пізніше продовжила виступи за "Белед'єспор", а у сезоні 2007/08 перейшла до "Мігросспора", де її статистичні показники склали 9.4 очки за гру та 8.6 підбирання.

Минулий рік Адеола провела у клубі "Самсун", а цей розпочала у команді "Фьест Банк". У січні центрова посилила склад вірменського "Хатіза", де провела 2 гри у Єврокубку - 6.0 очки за гру та 8.5 підбирання. Оланреваджу є гравцем національної збірної Нігерії.

womenbasket.com.ua
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.