вверх  обратно

Кадетская сборная Украины обыграла Россию

25.06.2011

У п’ятницю, 24 червня, чоловіча кадетська збірна України під керівництвом Станіслава Медведенка зіграла другий спаринг-поєдинок проти своїх однолітків з Росії.

Звітну зустріч команди почали рівно. Суперники виглядали свіжіше, ніж у попередній грі, і сподівалися взяти реванш. Проте наприкінці чверті наша команда організувала спурт, ватажком якого був Вадим Прокопенко (№39). Отримавши стабільну перевагу у 5-6 очок, наші кадети стали менш уважними у захисті, що дозволило супернику закинути нам 22 очки за другу чверть. Проте у нападі українці також діяли результативно, тому на співвідношення сил зусилля росіян ніяк не вплинули.

У другій половині у складі господарів роізгрався Станіслав Кудря (№15), його підтримали партнери і перевага збірної України зросла до 12 пунктів. Росіяни, чий склад дещо поступався у зрості господарям, намагалися скоротити відставання кидками здалеку, але наші тримали периметр доволі надійно. А при рейдах суперників у трисекундну зону гравці передньої ланки щедро роздавали їм блок-шоти.

Проблеми у нашої команди почали виникати в останній чверті, коли гості спробували тактику пресингу і за 6 хвилин до кінця матчу наблизилися на відстань п’яти очок. Втім своєчасні тайм-аути Станіслава Медведенка допомогли заспокоїти гру і довести її до перемоги.

Україна – Росія 90:80 (24:18,23:22,26:21,17:19)

УКРАЇНА: В.Прокопенко 21 + 9 підбирань, С.Кудря 20 + 2 передачі, А.Харчинський 11 + 4 підбирання, А.Дзюба 9 + 3 передачі, Є.Сохнук 9 + 2 підбирання.
РОСІЯ: В.Мартинов 21 + 3 перехоплення, А.Мартинов 15 + 3 перехоплення, П.Сізов 12 + 7 підбирань, С.Зулков 10 + 3 підбирання.

 

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.