вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

15.02.2010

 

Захисники

Ламар Карім («ДніпроАзот») – 34 очка + 6 передач + 2 підбирання + 2 перехоплення = 29 РЕ.

Захисника «ДніпроАзота» часто звинувачують у невиправданому захопленні індивідуальними діями, однак третє місце, яке американець посідає в суперечці найкращих асистентів і серед найрезультативніших гравців ліги, багато про що говорить. Ось і в матчі з «Говерлою» Ламар Карім довів, що залишається чи не єдиним у складі команди, хто демонструє характер і до останнього б’ється за перемогу. Його вдалі дії в нападі дали змогу дніпродзержинцям певний час вести в рахунку та навіть претендувати на позитивний результат, а підсумкові 34 очка та 6 передач дозволили американцю потрапити до п’ятірки тижня.

Рамел Каррі («Азовмаш») – 22 очка + 5 підбирань + 3 перехоплення + 2 блок-шоти + 1 передача = 22 РЕ.

Без Рамела Каррі, який провів уже п’ять ігор у чемпіонаті та одну в Кубку, нинішній «Азовмаш» уявити важко. В Южному американець разом із співвітчизниками Деметріусом Александером і Фредом Хаусом зумів переломити хід поєдинку в четвертій чверті, завдяки якому «Азовмаш» відіграв п’ятнадцятиочкове відставання, а в овертаймі став автором переможного кидка, що і приніс перемогу маріупольцям – 90:88.

Форварди

Джон ДеГроут («ОДЕСА») – 16 очок + 12 підбирань + 1 передача = 18 РЕ.

Зазвичай Джон ДеГроут, хоч і працює з великою користю для команди на майданчику, перебуває в тіні своїх партнерів по задній лінії, насамперед – Джеррела Блессінгейма та Джерома Колмена. Однак у дуже непростій і напруженій грі з БК «Київ» форвард «акул» став автором дабл-дабла, і, що головне, вирішив долю поєдинку на останніх секундах. Після невдалої спроби Блессінгейма ДеГроут підібрав м’яч на чужому щиті та реалізував двоочковий кидок, встановивши остаточний рахунок гри – 67:65.

Деметріус Александер («Азовмаш») – 28 очок + 7 підбирань + 5 передач + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 31 РЕ.

Гра проти «Хіміка» стала поки що найкращою для Деметріуса Александера після його появи у складі «Азовмаша». Найрезультативніший і найкорисніший гравець протистояння з южненцями лише в четвертій десятихвилинці набрав 12 очок і зібрав 4 відскоки, які дозволили команді ліквідувати значне відставання від суперника. Крім того, саме його кидок перевів гру в овертайм, в якому важкий форвард додав ще 7 пунктів до свого очкового доробку. Це й дозволило Александеру обійти ще одного претендента на місце у п’ятірці тижня – Майкла Фрейзера, котрий у грі «Говерли» з «ДніпроАзотом» зібрав дабл-дабл (21 очко + 16 підбирань).

Центровий

Деніел МакКлінток («Миколаїв») – 24 очка + 10 підбирань + 7 блок-шотів + 2 передачі = 32 РЕ.

Вдруге поспіль Деніел МакКлінток потрапляє до п’ятірки тижня, демонструючи впевнену та результативну гру, завдяки якій перебуває на третьому місці серед найефективніших гравців чемпіонату, поступаючись лише Чарльзу Томасу з «Ферро» та Халіду Ель-Аміну з «Будівельника». В матчі з «Політехнікою-Галичиною» центровому МБК «Миколаїв» до тріпл-дабла не вистачало трьох блок-шотів, однак це не завадило «корабелам» здобути важливу перемогу, яка все ще залишає їм шанси на вихід до плей-офф.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.