вверх  обратно

"Грифоны" - "Ферро-ЗНТУ" (после матча)

14.02.2010

Кирило Большаков, головний тренер БК «Ферро-ЗНТУ»:
Вважаю, що гра сьогодні була доволі змістовною, в першу чергу, з боку «Грифонів». Тому перемога нам далася нелегко. Суперник продемонстрував свої найкращі якості, про що свідчить і його результативність, і коефіцієнт влучань. Проте ми здобули певний гандикап й утримували суперника протягом усього матчу на певній відстані, а потім збільшили розрив у рахунку, дотиснувши суперника.

Александр Вржина, головний тренер БК «Грифони»:
Наша проблема – постійні зміни у складі, які не дозволяють награти виконавців. Крім того, ми не влучили свої кидки, натомість запоріжці реалізували свої спроби. Установка на гру полягала в тому, щоб зупинити швидку гру суперника, однак із цим ми не впоралися. Сьогодні кидалася у вічі погана гра нашого захисту, пов’язана з недостатньою мотивацією та концентрацією гравців команди, а також невиконанням тренерських настанов.

БК "Ферро-ЗНТУ"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.