вверх  обратно

Александр Неруш – игрок "Черкаських Мавп"

24.06.2011

«Черкаські Мавпи» підписали угоду із захисником – Олександром Нерушем. Минулого сезону Неруш захищав кольори «Дніпра-Азоту». В середньому за гру він набирав 2.4 очки та виконував 0.8 підбирання. До цього двадцятивосьмирічний атакуючий захисник відіграв серію сезонів за «Будівельник». Два роки тому, виступаючи за київський клуб, Неруш увійшов до символічної збірної захисту Суперліги. Саме захисні здібності цього баскетболіста відзначає і головний тренер черкасців – Володимир Холопов.

«Олександра Неруша я знаю вже дуже давно і, відповідно, знаю його можливості. Він відіграв чимало часу в «Будівельнку» і там давав результат. Неруш запрошений в команду на позицію другого номера і я його бачу гравцем стартової п’ятірки. Він дуже гарно грає в захисті і вписується в нашу захисну концепцію», - зазначив тренер.

mavpabasket.com

Добавил: talib
28
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.