вверх  обратно

Андрей Шаптала возглавил БК "Орлан"

25.01.2010
Відомий фахівець Андрій Шаптала, який на початку цього сезону очолював жіночий «Дніпро», але після поразки у чемпіонаті України від київського «Динамо»-НПУ у Дніпропетровську (60:76) був звільнений, найближчими днями очолить сімферопольський «Орлан». Про це офіційному сайту УПБЛ повідомив начальник кримської команди Михайло Чуб.

 – Приїзд Андрія Васильовича ми очікуємо у середу 27-го січня. Перед поставлено завдання вивести команду з тієї кризи в якій вона опинилася на даний момент, - додав один з керівників клубу.

Нагадаємо, що після 16-го туру «Орлан» посідає останнє місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі лише дві перемоги у 13-ти матчах. Останнього разу баскетболістки з Сімферополя здобули перемогу 6-го грудня дома над БК «Франківськом» (92:74). А до цього у першому турі перемогли в Одесі «Южну Пальміру» (76:58). Доля колишнього наставника команди Валерія Ходорченка стане відома завтра після того як команда повернеться зі Львова. За словами Михайла Чуба Ходорченку буде запропоновано залишитися у структурі клубу. Правда, на якій посаді поки не відомо.

Нагадаємо, що на минулому тижні БК «Орлан» поповнила колишня підопічна Шаптали Ольга Дубровіна (1987 – р.н., 170 см – зріст), яка непогано дебютувала за кримський клуб. На минулих вихідних у двох матчах з БК «Франківськ» та «Політех-Баскетом» вона набирала у середньому по 14 очок, робила по 3.5 підбирань, 4 передачі і 2 перехоплення. З приходом Шаптали очікуються підсилення команди ще кількома кваліфікованими баскетболістками.

Дебют нового тренера на посаді БК «Орлан» відбудеться у неділю 31-го січня у матчі проти київського «Динамо»-НПУ, який відбудеться у столиці України. Цікаво, що саме після гри з «Динамо» 23-го грудня Андрій Шаптала був відправлений у відставку з посади головного тренера «Дніпра».

Андрій Шаптала (1962 – р.н.) раніше працював з чоловічими українськими клубами «Нафтохім-Аваль» (Біла Церква), «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Політехніка-Галичина» (Львів), «Азовмаш» (Маріуполь), «Будівельник» (Київ), «Сумихімпром» (Суми) а також у 2004-му був наставником молодіжної збірної України (U-20), очолював жіночий баскетбольний клуб «Дніпро».

womenbasket.com.ua
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.