вверх  обратно

Итоги пресс-конференции руководства БК "Донецк"

14.01.2010

Прес-служба БК «Донецьк» ознайомила офіційний сайт Суперліги з рішеннями, які було озвучено під час прес-конференції за участю новообраного президента клубу Валерія Плеханова:

1) БК «Донецьк» продовжує існування. Основний склад команди, який буде брати участь у матчах чемпіонату та Кубку Суперліги, сформують вчорашні дублери, а також окремі гравці основного складу, котрі погодилися допомогти клубу.

2) Президентом БК «Донецьк» і головним тренером основного складу став Валерій Плеханов.

3) Українські гравці основного складу залишаються в складі команди до завершення січня, після чого буде вирішуватися їх подальша доля.

4) Легіонерам буде сплачено заробітну платню за січень, у зв’язку з чим їм було запропоновано дограти до кінця місяця, але жоден з них не погодився.

5) До команди приєднуються Ігор Кривич і Тимур Бабкін, повинен поповнити склад  В’ячеслав Богданов.

6) Дублюючий склад команди продовжує існування.  Його буде сформовано переважно з юнаків 1995 року народження. Головним тренером дублюючого складу призначено Олексія Янгічера.

Информация обновляется.

sl.ukrbasket.net

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.