вверх  обратно

"Днепр" подписал Александру Горбунову

12.01.2010
У повторному матчі 1/16 фіналу жіночого Єврокубку проти іспанської «Ібіци» у складі дніпропетровського «Дніпра» дебютує найкраща українська баскетболістка Олександра Горбунова. 23-річний форвард (зріст – 186 см) підписала контракт з «Дніпром» до завершення сезону. Про це офіційному сайту жіночої УПБЛ повідомив генеральний менеджер дніпропетровського клубу Олексій Васильєв.

Горбунова є беззаперечним лідером збірної України і володіє унікальним досягненням. У 2004-му році вона стала MVP відразу двох чемпіонатів Європи – для баскетболісток віком до 18 і до 20 років.

У першій половині нинішнього сезону Горбунова виступала в Іспанії за «Авеніду» з міста Саламанка. Цей клуб був фіналістом минулорічної Євроліги. У чемпіонаті Іспанії Олександра зіграла у 14 матчах, у середньому проводячи на майданчику 18 хвилин, набирала 7,4 очки і робила 3,8 підбирань. У Євролізі українка провела 8 матчів (майже 19 хвилин, 8,4 очки і 2,9 підбирань). Останній матч за «Авеніду» новобранка «Дніпра» зіграла 3-го січня проти «Жирони». Раніше вихованка бердянської школи баскетболу захищала кольори запорізької «Козачки», угорського «Шопрону» та московського ЦСКА.

Олексій Васильєв (генеральний менеджер «Дніпра»):

– Ми підписали контракт з Горбуновою до завершення сезону. У четвер вона зіграє за «Дніпро» у Єврокубку, а в неділю у матчі проти «Франківська» дебютує у чемпіонаті УПБЛ. Ми шукали підсилення для команди і, вважаю, знайшли непоганий варіант.

womenbasket.com.ua
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.