вверх  обратно

Молодёжная сборная Украины с победы начала товарищеский турнир в Турции

22.06.2011

У Туреччині у вівторок, 21 червня, почався представницький товариський турнір молодіжних баскетбольних збірних України, Латвії, та Туреччини.

Одразу зазначимо, що до Стамбула у складі збірної України не поїхав Костянтин Анікеєнко. Тренерський штаб вирішив залишити тринадцятого гравця в Україні. Функціональна готовність центрового була гіршою, ніж у партнерів по команді, адже він пропустив весь попередній сезон. Не виключено, що в найближчому майбутньому він повернеться до основного складу "молодіжки".

Щодо поєдинку, який відбувався у знаменитому стамбульському залі "Абді Іпекчі", то наша команда виглядала на порядок сильнішою за суперників і, отримавши солідну перевагу ще у першій чверті, жодного разу не дозволила суперникам наблизитися бодай на 10 очок. Застрільниками в українців були саме гравці передньої ланки Сандул-Тихонов-Пустовий, які у підсумку здобули половину командних пунктів. Слід зазначити, що Володимир Брюховецький дав шанс кожному з 12 гравців заявлених на поєдинок.

Нагадаємо, для збірної України цей турнір - репетиція перед чемпіонатом Європи U-20, який стартує 14 липня у Більбао (Іспанія). На Євро суперниками підопічних Володимира Брюховецького будуть команди Німеччини, Італії та Литви.

Двоє із трьох наших суперників по стамбульському турніру, збірні Латвії та Туреччини, також виступатимуть у фінальній частині Євробаскету U-20.

Україна – Чехія 72:57 (33:17;14:11;14:11;11:18).

Україна: Максим Сандул 18 очок + 4 підбирання, Дмитро Тихонов 9 очок + 6 підбирань, Артем Пустовий 9 очок + 2 підбирання, Андрій Лебединцев 8 очок + 5 передач, Вячеслав Бобров 8 очок + 4 передачі, Олександр Мішула 7 очок + 3 передачі.
Чехія: Ондрей Бальвін 15 очок + 8 підбирань, Ладіслав Печка 9 очок + 4 підбирання, Томаш Виорал 8 очок + 5 підбирань.

В іншому матчі господарі змагань переграли збірну Латвії 78:67, навіть попри те що найрезультативнішим гравцем поєдинку став латиш Артемс Майерс 21 очко. У турків найбільше закинув Гексенін Кьоксал 20 очок.

ФБУ

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.