вверх  обратно

Cуперлига провела заседание

11.12.2009

Сьогодні відбулося чергове засідання засновників Асоціації баскетбольних клубів України «Суперліга».
 
Під час засідання обговорювалися питання організації телетрансляцій в поточному сезоні, були внесені зміни та доповнення до Регламенту та Дисциплінарних правил, вирішені інші поточні питання, серед яких: відхилення апеляції МБК «Миколаїв» щодо накладання дисциплінарних санкцій за одночасну участь у грі п’ятьох легіонерів і підтвердження переносу гри між БК «Грифони» та БК «ОДЕСА», яка не відбулася через початок епідемії грипу.
 
Жеребкування третього етапу Кубку Суперліги, в якому візьмуть участь переможці другого етапу, до яких приєднаються «Азовмаш», «Донецьк», «Київ» і «Хімік», відбудеться 20 січня 2010 року.
 
Уточнений календар Кубку та Чемпіонату, а також дата проведення Матчу Зірок, будуть оприлюднені відразу після прояснення ситуації з участю українських клубів у наступному раунді єврокубків.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.