вверх  обратно

Голубев и Скуматов покидают "Говерлу"

10.12.2009

По завершенні гри чемпіонату Суперліги між „Говерлою” та „Політехнікою” керівництво івано-франківського клубу вирішило здійснити деякі кадрові зміни...   

Після четвертої поспіль поразки в регулярному чемпіонаті, івано-франківський клуб за обопільною згодою вирішив припинити контракти з 28-річним російським захисником  Володимиром Голубєвим та 29-річним українським форвардом Кирилом Скуматовим.

Керівництво клубу, партнери по команді та вболівальники вдячні Володимиру Голубєву та Кирилу Скуматову за співпрацю і бажають подальших успіхів.

Цього сезону у складі ”Говерли” Голубєв провів 8 матчів, в яких здобував в середньому 4.8 очки, робив 1.8 підбирань і 1.0 передачу та мав коефіцієнт ефективності 2.3.

Щодо Скуматова, то його середні показники у 7-ми матчах регулярного чемпіонату наступні: 3.3 очки та 1.8 підбирань, а  коефіцієнт ефективності склав 2.1.

БК "Говерла"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.