вверх  обратно

"Говерла" - "Политехника-Галычина" (после матча)

10.12.2009

Євген Мурзін, головний тренер БК „Говерла”:
- Дуже нерівно сьогодні ми провели цей поєдинок. Ми постійно провалюємось у другій чверті. Цього разу сталося так через те, що ми збилися на індивідуальну гру. Сьогодні у опонентів грала цілка команда, а у нас – грали усього декілька гравців. Просто над нашою командою зараз висить важкий психологічний груз. Це видно одразу ж по грі і по іншому. Билися, старалися, але сьогодні і справді важко було грати проти „Галичини”.

Олександр Кудрявцев, гравець БК „Говерла”:
- Всі ми знаємо, що в баскетбол грають 40 хвилин. Ми грали сьогодні, мабуть, 30 хвилин. Просто провалили другу чверть, після того, як вигравали з різницею у десять очок. Кінцівку першої половини грали дуже погано, чим дозволили супернику забити багато легких м’ячів. Виходить, що в нас грають імениті гравці, але показати хороший рівень баскетболу ми на сьогоднішній день ще не можемо. Хоча сьогодні дуже хотілося перемогти, адже ми вже дуже скучили за перемогами.

Михайло Увалін, головний тренер БК „Політехніка-Галичина”:
- Сьогодні був твердий, жорсткий матч в якому зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. Але ми показали супернику, що ми справді були сильніші. Наприкінці матчу господарі вдалися до тактики фолу і це логічно. Вони з усіх сил намагалися наблизитись до нас, але, загалом, результат матчу був вже вирішений.

Андрій Корочкін, гравець БК „Політехніка-Галичина”:
- В першу чергу ми сьогодні перемогли завдяки командній грі. Всі одне одного підтримували і допомагали. Тобто, була дуже хороша енергетика. Тому ми усю гру провели у нормальному, хорошому ритмі. Вважаю, що ми були сильнішими за суперників.

БК "Говерла"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.