вверх  обратно

Олеся Малашенко – претендент на звание лучшей баскетболистки Европы 2009 года

3.12.2009
Гравець національної жіночої збірної України Олеся Малашенко стала єдиним представником нашої країни, номінованим ФІБА-Європа на звання найкращого баскетболіста 2009 року. Нагадаємо, що попри не надто вдалий виступ вітчизняної юніорської збірної влітку на Чемпіонаті Європи, українка стала третім за результативністю гравцем і найкращим «ребаундером» турніру з показниками 18.7 очка та 13.8 підбирання відповідно. Непогані показники Олеся Малашенко демонструвала і у складі бельгійської «Дексії», де, зокрема, в ЄвроКубку на її рахунку 10 очок і 6.9 підбирань.

 

Нинішній сезон лідер юніорської збірної України розпочала у французькому «Аррасі», разом з яким бореться за чемпіонство в LBF. Після одинадцяти турів команда посідає другу сходинку турнірної таблиці, а на рахунку Олесі Малашенко 9.8 очок і 5.6 підбирань у середньому за гру. Шановні вболівальники, підтримайте, будь ласка, Олесю Малашенко! Вона виборола право вважатися найкращою молодою баскетболісткою 2009 року. Ознайомитися із кандидатами та голосувати можна на fibaeurope.com.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.