вверх  обратно

Владимир Гуртовой: "Одесса" меня отпустит, когда верну деньги"

20.11.2009

Центровий баскетбольного клубу "Одеса" Володимир Гуртовий у коментарі розповів, чому клуб не хоче надати йому статус вільного агента та про можливу зміну команди.

- В "Одесі" я грати не буду, - каже Володимир Гуртовий. – Хочу бути вільним агентом та перейти до маріупольського "Азовмаша". Утім, клуб мене не хоче відпускати, адже прагне повернення зароблених грошей. Таку інформацію сказав син президента клубу моєму агенту. Тобто, якщо я поверну гроші, мені нададуть статус вільного агента. Гроші я заробив чесно, повертати їх не збираюся. Навіть нехай справа вирішується через суд. Я й не отримав стільки, скільки повинен був отримати. Думаю, якби клуб хотів забрати у мене кошти, то просто мені б їх не дав. Я грав, тренувався, заробляв їх чесно. Вважаю, що перебуваю зараз у чудовій формі. Тепер уже жалію, що підписав контракт із БК "Одеса".

-Які відносини склалися у тебе з Віталієм Лебединцевим? Кажуть, він був дуже незадовлений твоєї грою…
-Так, грою моєю він був незадоволений. А відносини призвели до того, що я покинув клуб. Утім, тут справа не лише у тренері. Клуб не виконував умов, які були зазначені у моєму контракті. Так зі мною поступили перший раз у житті. Раніше ніколи такого не було.

-Із "Азовмашем" уже є попередня домовленість?
-Так, тут усе уже майже на стадії завершення, однак, коли у цьому питанні буде поставлена крапка, сказати наразі не можу.

Турнир

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.