вверх  обратно

БК "Одесса" - МБК "Николаев" (после матча)

15.11.2009

Валентин Берестнев, головний тренер МБК «Миколаїв»:
Коментувати особливо нічого. Рахунок по грі. Сьогодні «Одеса» була на голову сильніше нашої команди. Ми звичайно розуміємо, що за складом одесити нас перевершують, але не очікували, що будемо програвати 40 очок. Я з одного боку задоволений новачками. На тренуванні ми «Чикаго Буллс», але у грі, як бачите, поки щось не виходить. Будемо думати чому і розмовляти з хлопцями».

Віталій Лебединцев, головний тренер БК «Одеса»:
Я дав установку команді виграти цю гру. Коли нас перестало лихоманити і склад більш- менш став зрозумілим, ми подумали, що можна поборотися за очки в Кубку Суперліги. Я дуже задоволений грою ДеГрота, хоч він і помилявся в першій половині. Наш новачок, Рашад Дженнінгс, теж вдало влився в склад. Не можна йому відразу було давати грати багато часу. В нього не було помилок, але входити в склад потрібно поступово. Варто відзначити, що команда грала на пульсі, на майданчику були великі швидкості. Ми добре, як завжди, влучали далекі кидки. Оцінювати вимушену відпустку будемо після ігор у регулярному чемпіонаті.

Джером Колмен, гравець БК «Одеса»:
Я не особливо стежу за своєю статистикою, головне, що команда виграє. Наш тренер налаштував нас на гру, ми хотіли відігратися за минулу поразку. Ми чули, що були висловлювання, що нас легко перемогти. Ось ми і показали, ким ми є насправді.

ukrbasket.net

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.