вверх  обратно

"Козачка" будет бороться за чемпионство

11.11.2009
В інтерв’ю офіційному сайту жіночої УПБЛ виконавчий директор «Козачки» Григорій Вуль зізнався, що у цьому сезоні перед запорізькою командою стоять високі задачі. На прохання конкретизувати відповідь Григорій Семенович сказав, що задача-мінімум для «Козачки» – посісти третє місце. Та за його словами, навряд чи керівництво клубу і самі дівчата будуть задоволені одним лише потраплянням до чільної трійки. «Козачка» має намір кинути виклик «Динамо» та «Дніпру» і поборотися за перше-друге місця. Особливо Григорій Вуль сподівається, що «Козачка» знайде сильну центрову. У такому разі запоріжанки зможуть скласти гідну конкуренцію фаворитам турніру.

Нагадаємо, нещодавно «Козачка» провела з «Дніпром» дві контрольні зустрічі і двічі поступилася з різницею в 10 очок. Так от у цих матчах команда Юрія Велігури грала без четвірки основних гравців (Ольга Краснікова, Ольга Кришталь, Світлана Козаченко і Ольга Фенько), тоді як дніпропетровки виступали оптимальним складом. Після цих зустрічей виконавчий директор «Козачки» висловив переконання, що у чемпіонаті запоріжанки на рівних протистоятимуть «Дніпру».

womenbasket.com.ua
Добавил: McGhee
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.