вверх  обратно

Молодежная и юниорская сборные Украины провели очередной спарринг

19.06.2011

Молодіжна збірна України відлітає на міжнародний турнір до Туреччини. А в суботу команда перевірила свою готовність у поєдинку з юніорами.

Слід зазначити, що команда Дмитра Маркова (у жовтій формі) ретельно підготувалася до зустрічі зі старшими товаришами і на початку запропонувала жорсткий пресинг та швидкий темп гри. Гравці U-20 виявилися не готовими до цього. Вони здобували очки переважно завдяки індивідуальним діям і перевазі у зрості. Після одного з данків Артема Пустового над кошиком юніорів навіть похитнувся двадцятичотирисекундник, і його довелося зняти. Гра швидко поновилася, і першу чверть команди завершили за рахунку 26:22 на користь юніорів.

У другій чверті команда Володимира Брюховецького почала поступово відігравати згаяне, проте опоненти витримували натиск. Тренери Марков і Андрій Харчинський, які мали на лаві 16 гравців, цього разу не стали використовувати широку ротацію і дали більше часу потенційним лідерам команди, які з навантаженням впоралися. Перед великою перервою рахунок був 36:33 – все ще на користь U-18.

Більше того, відновившись, по перерві вісімнадцятирічні знову запропонували агресивний захист – і у задньої ланки «двадцятки» почали виникати проблеми. До того ж, через перебір фолів на лаві опинився Андрій Лебединцев. Відчувалося, що поєдинок носить зовсім не формальний характер, а є справжньою перевіркою боєм. В одному з ігрових епізодів травмувався важкий форвард U-18 Володимир Герун. До кінця матчу він більше на поле не вийшов, проте після трьох чвертей його команда була попереду 55:50.

Останню десятихвилинку молодіжка почала доволі жваво і вирвалася вперед на 8 очок, проте гарантувати собі спокійну розв’язку не змогла. Юніори боролися до останньої секунди, але поступилися 74:75.

Молодіжна збірна (U-20) – Юніорська збірна (U-18) 75:74
U-20: Сандул (№39) 16 очок, Дзюба (№14) 14 очок, Бобров (№27) – 7 очок, Тихонов (№19) – 6 очок, Лебединцев (№24) – 6 очок.
U-18: Шундель (№25) 13 очок, Зуйков (№40) 10 очок, Артамонов (№15) 9 очок, Герун (№43) 9 очок, Жуковський (№36) – 7 очок, Шевченко (№42) – 7 очок.

 


ФБУ

Добавил: Pr1Me
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.